Recomanacions per a empresaris de la indústria alimentària [fullet]
| dc.contributor | Departament de Salut |
| dc.date.accessioned | 2020-06-15T10:45:43Z |
| dc.date.available | 2020-06-15T10:45:43Z |
| dc.date.issued | 2020-06-10 |
| dc.identifier.citation | Recomanacions per a empresaris de la indústria alimentària [fullet]. Barcelona: Servei Català de la Salut; 2020. |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/5015 |
| dc.description | Coronavirus SARS-CoV-2; COVID-19; 2019-nCoV; Empresarios; Industria alimentaria; Medidas de higiene |
| dc.description.abstract | Información sobre las medidas de seguridad, de higiene y de protección que deben tener todos los empresarios a las industrias alimentarias mientras dure la pandemia de coronavirus COVID-19. |
| dc.language.iso | cat |
| dc.publisher | Servei Català de la Salut |
| dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
| dc.source | Scientia |
| dc.subject | COVID-19 (Malaltia) |
| dc.subject | COVID-19 (Malaltia) - Prevenció |
| dc.subject | Aliments - Indústria i comerç - Mesures de seguretat |
| dc.subject.mesh | Coronavirus Infections |
| dc.subject.mesh | Food Industry |
| dc.subject.mesh | Security Measures |
| dc.subject.mesh | /prevention & control |
| dc.title | Recomanacions per a empresaris de la indústria alimentària [fullet] |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/other |
| dc.subject.decs | infecciones por Coronavirus |
| dc.subject.decs | industria de alimentos |
| dc.subject.decs | medidas de seguridad |
| dc.subject.decs | /prevención & control |
| dc.type.subtype | Fullet |
| dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
| dc.audience | Ciutadania |
| dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |




