Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2021-02-19T12:20:18Z
dc.date.available2021-02-19T12:20:18Z
dc.date.issued2021-02
dc.identifier.citationLes enniatines, micotoxines d’interès emergent. Acsa brief. 2021 gen.-febr.:1-5.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/5627
dc.descriptionEnniatines; Micotoxines; Cereals
dc.description.abstractLes enniatines (ENN) són un grup de micotoxines emergents produïdes per espècies del gènere Fusarium. Tenen una estructura hexadepsipeptídica cíclica que disposa de tres aminoàcids d-2 hidrocarboxílics i tres aminoàcids N-metilamino units de forma alternada. Les enniatines s’han trobat predominantment en els cereals en gra, com l’ordi, panís, civada, blat i arròs, però també s’han arribat a detectar en la fruita seca, fruita dessecada, plàtan, herbes medicinals xineses i aigua de riu.
dc.language.isocat
dc.language.isospa
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.relation.ispartofseriesAcsa brief;01-gener-febrer
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectMicotoxines
dc.subjectAliments - Avaluació del risc
dc.subject.meshMycotoxins
dc.subject.meshRisk Assessment
dc.titleLes enniatines, micotoxines d’interès emergent
dc.title.alternativeLas enniatinas, micotoxinas de interés emergente
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.subject.decsmicotoxinas
dc.subject.decsevaluación de riesgos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail
Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple