Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2022-09-16T13:20:39Z
dc.date.available2022-09-16T13:20:39Z
dc.date.issued2022-07
dc.identifier.citationConsells de seguretat alimentària per preparar els àpats de carmanyola: recomanacions adreçades a les famílies [cartell]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2022.
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11351/8209
dc.descriptionFood safety; Recommendations; Lunch box
dc.language.isocat
dc.language.isospa
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectMenjadors escolars - Mesures de seguretat
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subjectEscolars - Aliments - Aspectes higiènics
dc.subject.meshSchools
dc.subject.meshSecurity Measures
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.titleConsells de seguretat alimentària per preparar els àpats de carmanyola: recomanacions adreçades a les famílies [cartell]
dc.title.alternativeConsejos de seguridad alimentaria para preparar los menús de fiambrera: recomendaciones para las familias [cartell]
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/other
dc.subject.decsescuelas
dc.subject.decsmedidas de seguridad
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.type.subtypeCartell
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceCiutadania
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record