Visualitza SP - Estudis i informes tècnics per autor "Vives-Rubio, Laia"
Ara mostrant els elements 1-3 d 3
-
Document marc sobre la flexibilitat en l'aplicació dels reglaments d'higiene als establiments alimentaris de Catalunya
Bigas-Vidal, Esther; Cabedo-Botella, Laura; Costa-Rosell, Lourdes; Fraser-Gafas-Campeny, Joaquim; Picart-Barrot, Lluís; Ruiz-Beumala, Carme; Vives-Rubio, Laia (Agència de Salut Pública de Catalunya, 2014-07-16) -
Procediment per a la recuperació segura de menjars preparats i entrega a entitats
De-Miquel-Sagnier, Juan M.; Gay-Garcia, Carmen; Baró Solani, M. Teresa; Del-Campo-Saban, Montserrat; Jané-Navarro, Anna M.; Luque Baños, Ramon; Malgrat Bregolat, Conxita; Mateos Rusillo, Lluís; Rustullet-Ferres, Rosa M.; Vilanova-Segú, Blanca; Vives-Rubio, Laia; Mata Soler, Ester (Agència de Salut Pública de Catalunya, 2019-11-22) -
Requisits higienicosanitaris en l’elaboració de formatges a partir de llet crua
Martínez Martínez, Miquel; Antúnez-Méndez, Lluïsa; Pal-Planavila, Maria; Vives-Rubio, Laia; Campo-Feijoo, Juan J.; Cabré-Bargalló, Josep M.; Canals-Rosell, Albert; Ortiz-Mayorgas, Miquel A.; Roca-Solanes, M. Teresa; Guàrdia Sansalvadó, Francesc (Agència de Salut Pública de Catalunya, 2017-05)