Cerca
Ara mostrant els elements 1-9 d 9
Corbes de referència de pes, perímetre cranial i longitud en néixer de nounats d’embarassos únics, de bessons i de trigèmins a Catalunya
(2008)
Per valorar la mida del nounat en funció dels indicadors
antropomètrics de pes, longitud i perímetre cranial en
néixer, cal disposar de corbes de referència representatives
de la població neonatal per a cadascun ...
Dona i tabac: informe tècnic sobre l'hàbit tabàquic femení a Catalunya
(2001-03)
Aquest informe recull els aspectes més importants del tabaquisme, des dels històrics fins als sociològics, epidemiològics i sanitaris, i es passa revista a les estratègies actualment recomanables per a lluitar eficaçment ...
Guia de pràctiques correctes d'higiene a les explotacions lleteres de bestiar boví
(2008)
En moltes ocasions, accedir directament a la normativa per a temes que afectes a les explotacions lleteres és feixuc. A través d'aquesta guia, el sector ha estat dotat d'una eina que fa més entenedors els requeriments que ...
Guia per a la gestió dels al·lèrgens i el gluten a la indústria alimentària
(2009-06)
Aquesta guia proporciona una caixa d’eines per ajudar els establiments a incorporar
la gestió dels al·lèrgens alimentaris i del gluten en el seu pla d’autocontrols, avaluar
els riscos de la contaminació encreuada d’un ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les llotges de peix de Catalunya i activitats connexes
(2007)
Aquest document de referència, reconegut oficialment per les autoritats competents en l’àmbit de la seguretat
alimentària, contribueix a l’homogeneïtzació dels nivells de seguretat alimentària i de la qualitat
dels ...
Programa salut i escola: guia d'implantació
(2008-12)
El document que presentem a continuació representa, en el marc general del PSiE, una guia que serveix d'instrument d'orientació amb relació a les accions que cal dur a terme per a la implantació del PSiE i el seguiment i ...
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les barques de pesca
(2008-09)
En aquesta guia trobarem orientacions de com fer la feina per dur a llotja un peix fresc i en bon estat, informació dels perills o contaminacions que poden afectar el peix en qualssevol de les operacions de la pesca, mesures ...
L'alcohol a Europa: perspectiva de la salut pública. Informe per a la Comissió Europea
(2008-05)
Aquest informe sobre salut pública en relació amb el consum d’alcohol, sol·licitat i finançat
per la Comissió Europea, descriu la càrrega social, sanitària i econòmica que comporta
l’alcohol per a les famílies i els ...
Guia de les pràctiques correctes d’higiene: peixateries
(2008-12)
La guia permet a les peixateries adaptar-se a les exigències en matèria
de seguretat alimentària de la Unió Europea, que comporta el compliment
de requisits tan d’higiene com de traçabilitat dels productes. A més,
a la ...