Document marc sobre la flexibilitat en l'aplicació dels reglaments d'higiene als establiments alimentaris de Catalunya

Visualitza
Autor/a
Data
2014-07-16Enllaç permanent
https://hdl.handle.net/11351/935DL
B. 10949-2014
Resum
Aquest document és un recull de les diferents possibilitats de flexibilització dels requisits d'higiene establerts al paquet d'higiene. Inclou: flexibilitat en els mètodes tradicionals, productes tradicionals i limitacions geogràfiques, flexibilitat en els requisits d’higiene dels productes d’origen animal, flexibilitat en l’aplicació del Reglament núm. 2073/2005 relatiu als criteris microbiològics, i flexibilitat en la implantació de l’APPCC.
Paraules clau
Requisits d’higiene; Seguretat alimentària; APPCCCitació recomanada
Bigas-Vidal E, Cabedo-Botella L, Costa-Rosell L, Fraser-Gafas-Campeny J, Picart-Barrot, LL, Ruiz-Beumala C, et al. Document marc sobre la flexibilitat en l'aplicació dels reglaments d'higiene als establiments alimentaris de Catalunya. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2014.
Audiència
Professionals
Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element:



