Resum
El mostreig té un paper fonamental per precisar la determinació del contingut de contaminants amb una distribució heterogènia en els mateixos lots. Amb l’objectiu de facilitar la implementació de la normativa de mostreig, s’ha elaborat la Guia per al mostreig oficial amb mètode de contaminants químics en els aliments, que en aquesta primera edició només aborda el mostreig oficial amb mètode de micotoxines i nitrats en aquells aliments investigats en el marc del Sistema de vigilància dels aliments de Catalunya de 2014.
Paraules clau
Mètode de micotoxines; Mètode de nitrats; Contaminació dels aliments; Mycotoxins method; Nitrates method; Food contamination; Método de micotoxinas; Método de nitratos; Contaminación de los alimentos
Citació recomanada
Guia per al mostreig oficial amb mètode de contaminants químics en els aliments. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2014.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/995Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: