| dc.contributor | Departament de Salut |
| dc.contributor.author | Fundació Alícia |
| dc.date.accessioned | 2023-07-13T11:13:36Z |
| dc.date.available | 2023-07-13T11:13:36Z |
| dc.date.issued | 2016-09 |
| dc.identifier.citation | Fundació Alícia. Guia pràctica de gastronomia triturada: guia per preparar plats amb textura modificada nutritius i deliciosos. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2016. |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/10004 |
| dc.description | Crushed gastronomy; Healthy eating; Nutrition |
| dc.language.iso | cat |
| dc.publisher | Agència de Salut Pública de Catalunya |
| dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
| dc.source | Scientia |
| dc.subject | Dieta |
| dc.subject | Promoció de la salut |
| dc.subject.mesh | Healthy Diet |
| dc.subject.mesh | Feeding Methods |
| dc.subject.mesh | Diet, Food, and Nutrition |
| dc.title | Guia pràctica de gastronomia triturada: guia per preparar plats amb textura modificada nutritius i deliciosos |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
| dc.subject.decs | alimentación saludable |
| dc.subject.decs | métodos de alimentación |
| dc.subject.decs | dieta, alimentación y nutrición |
| dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
| dc.audience | Ciutadania |
| dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |