Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2014-12-22T09:36:24Z
dc.date.available2014-12-22T09:36:24Z
dc.date.issued2013-10
dc.identifier.citationGuia de pràctiques correctes d'higiene en pastisseria. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2013.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1000
dc.descriptionAPPCC; Pastisseria; Requisits d'higiene; HACCP; Hygiene requirements; Pastry; Análisis de Peligros y Puntos Críticos de Control; Requisitos de higiene; Repostería
dc.description.abstractSota l'aprovació de les autoritats sanitàries corresponents, aquesta guia esdevé el document que recull les normes d'higiene i seguretat alimentàries per al sector pastisser i el marc normatiu per a les inspeccions sanitàries que s'efectuïn en aquests establiments.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectAnàlisi de perills i punts de control crític
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subjectPastisseria industrial - Mesures de seguretat
dc.subject.meshHazard Analysis and Critical Control Points
dc.subject.meshFood Handling
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.titleGuia de pràctiques correctes d'higiene en pastisseria
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.identifier.dlB. 25681-2013
dc.subject.decsanálisis de peligros y puntos de control críticos
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.subject.decsmanipulación de alimentos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple