Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2024-07-04T10:51:47Z
dc.date.available2024-07-04T10:51:47Z
dc.date.issued2024-04
dc.identifier.citationAnàlegs làctics de base vegetal comercialitzats a Catalunya: avaluació del perfil nutricional. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2024.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/11667
dc.descriptionAnàlegs làctics de base vegetal; Contingut nutricional; Nutrients
dc.description.abstractL’objectiu d’aquest estudi ha estat avaluar la composició nutricional dels anàlegs làctics de base vegetal comercialitzats a Catalunya i comparar-los amb els seus homòlegs d’origen animal.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectNutrició - Investigació
dc.subjectProductes lactis
dc.subject.meshDairy Products
dc.subject.meshNutritional Sciences
dc.subject.meshFeeding Behavior
dc.titleAnàlegs làctics de base vegetal comercialitzats a Catalunya: avaluació del perfil nutricional
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsproductos lácteos
dc.subject.decsciencias de la nutrición
dc.subject.decsconducta alimentaria
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Portada del document
Portada del document

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple