Supervisió de l’aplicació del criteri d’higiene del procés per a Salmonella i Campylobacter als escorxadors: Informe de resultats 2024
Resum
Aquest document recull els resultats obtinguts del Programa de Control del Criteri d’Higiene del Procés als Escorxadors (Salmonella i Campylobacter). El programa s’ha implementat amb l’objectiu de verificar l’adequació d’aquest criteri a les normatives sanitàries establertes pel Reglament d’Execució (UE) 2019/627, que fixa disposicions pràctiques uniformes per a la realització de controls oficials dels productes d’origen animal destinats al consum humà.
Paraules clau
Escorxadors; Higiene; Salmonella; CampylobacterCitació recomanada
Supervisió de l’aplicació del criteri d’higiene del procés per a Salmonella i Campylobacter als escorxadors: Informe de resultats 2024. Barcelona: Subdirecció de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut; 2025.
Audiència
Professionals
Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element:




