Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2015-09-30T12:01:55Z
dc.date.available2015-09-30T12:01:55Z
dc.date.issued2014-11
dc.identifier.citationGuia de pràctiques correctes d'higiene per a escoxadors de conills de Catalunya. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2014.
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11351/1632
dc.descriptionAbattoirs of rabbits; Hygiene requirements; HACCP
dc.language.isocat
dc.language.isospa
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectConills - Indústria i comerç - Aspectes higiènics
dc.subjectAnàlisi de perills i punts de control crític
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subject.meshRabbits
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.subject.meshHazard Analysis and Critical Control Points
dc.titleGuia de pràctiques correctes d'higiene per a escoxadors de conills de Catalunya
dc.title.alternativeGuía de prácticas correctas de higiene para mataderos de conejos de Cataluña
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.identifier.dlB. 22162-2014
dc.subject.decsconejos
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.subject.decsanálisis de peligros y puntos de control críticos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record