dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2015-11-25T09:10:43Z |
dc.date.available | 2015-11-25T09:10:43Z |
dc.date.issued | 2015-06-02 |
dc.identifier.citation | Transglutaminasa: avaluació dels riscos i utilització en els aliments. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2015. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1735 |
dc.description | Transglutaminasa; Avaluació; Aliments |
dc.description.abstract | La transglutaminasa és un enzim que es troba de manera natural a la sang i el fetge de mamífers i al múscul de peixos i que es pot produir també per fermentació d’alguns microorganismes com Streptoverticillium cinnamoneum i Streptoverticillium mobaraense. Aquesta última és la més utilitzada comercialment. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Transferases |
dc.subject | Aliments - Mesures de seguretat |
dc.subject | Aliments - Avaluació del risc |
dc.subject.mesh | Transglutaminases |
dc.subject.mesh | Food Safety |
dc.subject.mesh | Risk Assessment |
dc.title | Transglutaminasa: avaluació dels riscos i utilització en els aliments |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | transglutaminasas |
dc.subject.decs | inocuidad de los alimentos |
dc.subject.decs | evaluación de riesgos |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |