Visualitza Seguretat Alimentària - SA per matèria "Microorganismes - Resistència als medicaments"
Ara mostrant els elements 1-10 d 10
-
Els antimicrobians
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-11) -
Dossier d’informació rellevant per desenvolupar una tasca pedagògica en relació amb: la bioresistència o resistència als antimicrobians
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-10-30) -
La resistència als antimicrobians: com es pot propagar? [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
La resistència als antimicrobians: què és? [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
La resistència als antimicrobians: què fa l'administració? [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
La resistència als antimicrobians: què la causa? [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
La resistència als antimicrobians: què puc fer jo? [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
La resistència als antimicrobians: quin impacte suposa per a la salut? [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
La resistència antimicrobiana: què ens diuen les dades de seguiment?
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-11) -
Salmonella infantis, un dels bacteris més habituals en les explotacions avícoles d’engreix i amb més resistència als antibiòtics
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-09)