Browsing Seguretat Alimentària - SA by Title
Now showing items 1-20 of 187
-
Acrilamida
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-07) -
Acrilamida: situación y acciones en Cataluña
(Sociedad Española de Seguridad y Calidad Alimentarias, 2018-10) -
Acrilamida: un perill que hem de tenir sota control [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018) -
AGAM: Com arribar a ser agent antimalbaratament alimentari: taller teatralitzat sobre malbaratament alimentari a les escoles. Dossier educatiu per a professors i dinamitzadors
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2015-11) -
Alcaloides de la pirrolizidina: toxines naturals en plantes
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-01) -
Aliments ecològics i convencionals: seguretat alimentària i composició nutricional
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-12) -
Aliments genèticament modificats
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2006) -
Aliments nous
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
Alumini
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-10) -
Els al·lèrgens alimentaris en la restauració col·lectiva: manual de bones pràctiques d'elaboració
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-03) -
Els antimicrobians
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-11) -
Aplicació de mesures de flexibilitat en petits escorxadors i escorxadors mòbils
(Subdirecció General de Seguretat Alimentària i Protecció de la SalutAgència de Salut Pública de Catalunya, 2021-08-10) -
Arsènic, dades recents sobre exposició i risc
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-01) -
L'autocontrol als establiments alimentaris: guia per a l'aplicació de l'autocontrol basat en el Sistema d'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2004-06) -
Avaluació del risc de la detecció de residus de doxiciclina (9,8 - 1,8µg/kg) en dues mostres de llet
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2014-05-29) -
Àcid erúcic: un contaminant present en olis i greixos vegetals
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-07) -
Àcids grassos trans i mesures de reducció
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-09) -
Biofilms: supervivència dels microorganismes, perill invisible als aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-11) -
Bones pràctiques d'higiene en el transport d'aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-11) -
Bones pràctiques en el transport de matèries primeres alimentàries a granel a temperatura no regulada
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-03)