Visualitzant Seguretat Alimentària - SA per títol
Ara mostrant els elements 70-89 d 212
-
Elabora conserves casolanes de forma segura
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016-07) -
Encefalitis vírica per paparres
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-11) -
Les enniatines, micotoxines d’interès emergent
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-02) -
Ep, les mans ben netes! [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-02) -
Ep, les mans ben netes!: material guia pel professorat [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-07) -
Ep, les mans ben netes!: quadern d'activitats [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-05) -
Escherichia coli, el serotip productor de toxina de Shiga (STEC): mesures de control en la carn de boví
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-01) -
Estudi de la presència de metalls pesants i iode en algues destinades al consum humà: avaluació del risc associat i la seva contribució a la dieta total
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-10) -
Exposició dietètica a arsènic inorgànic per consum d’arròs i productes derivats en la població catalana: avaluació de riscos per a la salut
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-03) -
Extensió de la data de consum dels aliments: criteris per a l'aprofitament segur
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-04) -
Extensión de la fecha de consumo de los alimentos: criterios para el aprovechamiento seguro
(Sociedad Española de Seguridad y Calidad Alimentarias, 2018-10) -
Fruita fresca
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2015) -
FTALATS en materials en contacte amb aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-05) -
Furan
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-01) -
Els greixos trans en els aliments i la dieta de la població de la Unió Europea
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
Guia de bones pràctiques agrícoles i de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions vitícoles
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-09) -
Guia de bones pràctiques agrícoles i de pràctiques correctes d’higiene per a la producció d’olives
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-09) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i el comerç majorista
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-06) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'elaboració d'oli d'oliva verge
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-12) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions cunícoles
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2011-10)