Visualitzant Seguretat Alimentària - SA per títol
Ara mostrant els elements 24-43 d 212
-
Biofilms: supervivència dels microorganismes, perill invisible als aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-11) -
Bones pràctiques d'higiene en el transport d'aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-11) -
Bones pràctiques en el transport de matèries primeres alimentàries a granel a temperatura no regulada
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-03) -
Bones pràctiques per a l'elaboració de kebab
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2024-01) -
Bones pràctiques per a l'elaboració de kebab [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2024-01) -
La cadena alimentària
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
Campilobacteriosi
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-01) -
Canvi climàtic i seguretat alimentària
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-06) -
Cianobacteris i microcistines a l’aigua
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-05) -
Com es garanteix la seguretat dels aliments que arriben a les llars? [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018) -
Comprova la caducitat dels aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2013) -
La concentració dels lleixius i els seu ús en la desinfecció de vegetals [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018) -
Consells de seguretat alimentària en cas d'aiguats i inundacions [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
Consells de seguretat alimentària en cas de tall en el subministrament elèctric [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019) -
Consells de seguretat alimentària per a les persones grans
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019) -
Consells de seguretat alimentària per a persones immunocompromeses [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-10) -
Consells de seguretat alimentària per preparar els àpats de carmanyola: recomanacions adreçades a les famílies [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-07) -
Consells per a la preparació d'aliments amb ou
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2005) -
Consells per alleugerir els àpats dels dies de festa...
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2014) -
Consells per garantir l’absència de gluten als aliments en restauració i establiments que elaboren menjar [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017)