Visualitzant Seguretat Alimentària - SA per títol
Ara mostrant els elements 21-40 d 212
-
Avaluació del risc de la detecció de residus de doxiciclina (9,8 - 1,8µg/kg) en dues mostres de llet
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2014-05-29) -
Àcid erúcic: un contaminant present en olis i greixos vegetals
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-07) -
Àcids grassos trans i mesures de reducció
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-09) -
Biofilms: supervivència dels microorganismes, perill invisible als aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-11) -
Bones pràctiques d'higiene en el transport d'aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-11) -
Bones pràctiques en el transport de matèries primeres alimentàries a granel a temperatura no regulada
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-03) -
Bones pràctiques per a l'elaboració de kebab
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2024-01) -
Bones pràctiques per a l'elaboració de kebab [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2024-01) -
La cadena alimentària
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
Campilobacteriosi
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-01) -
Canvi climàtic i seguretat alimentària
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-06) -
Cianobacteris i microcistines a l’aigua
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-05) -
Com es garanteix la seguretat dels aliments que arriben a les llars? [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018) -
Comprova la caducitat dels aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2013) -
La concentració dels lleixius i els seu ús en la desinfecció de vegetals [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018) -
Consells de seguretat alimentària en cas d'aiguats i inundacions [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
Consells de seguretat alimentària en cas de tall en el subministrament elèctric [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019) -
Consells de seguretat alimentària per a les persones grans
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019) -
Consells de seguretat alimentària per a persones immunocompromeses [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-10) -
Consells de seguretat alimentària per preparar els àpats de carmanyola: recomanacions adreçades a les famílies [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-07)