Browsing SA - Material de divulgació by Issue Date
Now showing items 1-20 of 106
-
Consells per a la preparació d'aliments amb ou
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2005) -
Aliments genèticament modificats
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2006) -
La informació nutricional a l'etiqueta dels aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2007) -
Guia pràctica per al consum de peix i marisc: tot el que cal saber per comprar i conservar els productes de la mar
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària; Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, 2007) -
Porcs lliures de salmonel·la: un objectiu assolible
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària; Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, 2008) -
De què ens informa l’etiqueta dels aliments?
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2010-12) -
Durant l'embaràs, aliments segurs més que mai [tríptic]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012) -
Pla de seguretat alimentària de Catalunya com a instrument del Pla de Salut: associació entre la reducció de brots de salmonel·losi i la prevalença de Salmonel·la en explotacions avícoles [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-11-30) -
Què pots fer tu per aprofitar el menjar? [tríptic]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2013) -
Comprova la caducitat dels aliments
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2013) -
Què pots fer tu per aprofitar el menjar? [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2013) -
Consells per no llençar cap aliment en bon estat [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2013) -
Quatre normes per garantir la seguretat dels aliments que preparem [tríptic]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2014) -
Consells per alleugerir els àpats dels dies de festa...
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2014) -
Saps a què equival la cafeïna d'una beguda energètica? [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2014) -
El reg amb aigües regenerades: recomanacions per al bon ús de l’aigua regenerada per al reg agrícola
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2014) -
Fruita fresca
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2015) -
AGAM: Com arribar a ser agent antimalbaratament alimentari: taller teatralitzat sobre malbaratament alimentari a les escoles. Dossier educatiu per a professors i dinamitzadors
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2015-11) -
No malbaratis: llet i productes lactis frescos
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
No malbaratis: conserva els aliments correctament
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016)



