Cerca
Prevenció de la listeriosi en bars, restaurants, botigues d’alimentació i menjadors col·lectius [fullet]
(2020)
Recomanacions per a reduir el risc de Listeria monocytogenes en bars, restaurants, botigues d’alimentació i menjadors col·lectius.
Consumiu les algues amb moderació [cartell]
(2020)
Cartell que informa sobre les precaucions que convé tenir en el consum d'algues.
10 recomanacions d’higiene a la cuina [cartell]
(2022-09)
Aquest cartell conté 10 recomanacions per tenir una bona higiene a la cuina.
Data de caducitat en productes llescats o tallats en porcions, preenvasats en comerç minorista [cartell]
(2023-01)
Aquest cartell conté informació sobre el procediment per indicar la data de caducitat (vida útil segura) dels embotits cuits, llescats o tallats preenvasats en el comerç minorista.
Consells de seguretat alimentària per preparar els àpats de carmanyola: recomanacions adreçades a les famílies [cartell]
(2022-07)
Aquest cartell conté consells sobre seguretat alimentària per les carmanyoles que pugui portar l'alumnat als centres educatius.
Dia internacional de la conscienciació sobre la pèrdua i el malbaratament alimentari [cartell]
(2021)
Cartell pel dia internacional de la conscienciació sobre la pèrdua i el malbaratament alimentari, celebrat el dia 29 de setembre.
Consells de seguretat alimentària per a persones immunocompromeses [fullet]
(2021-10)
Determinades malalties i alguns tractaments mèdics poden debilitar el sistema immunitari, de manera que sigui més fàcil contraure malalties de transmissió alimentària. Aquest fullet ofereix algunes recomanacions per prevenir ...
Els horts urbans d'autoconsum [fullet]
(2021-05)
Fullet que conté recomanacions per tal de produir vegetals per consum propi amb seguretat.
El tractament tèrmic és fonamental per garantir la seguretat dels aliments [cartell]
(2021-12)
Cartell adreçat a la ciutadania on s'explica la importància del tractament tèrmic en la destrucció de microorganismes patògens.
Informació sobre el coronavirus 2019-nCoV a l'hora de manipular aliments [fullet]
(2020-02-02)
Fullet que informa sobre les normes d'higiene bàsiques per rentar-se bé les mans i prevenir el coronavirus COVID-19.