Presència de contaminants del Conveni d’Estocolm en els aliments de Catalunya: part I: plaguicides organoclorats
Resum
El Departament de Salut va posar en marxa, l’octubre de 2004, el Programa Estocolm. L’objectiu d’aquest Programa és identificar i quantificar la possible presència dels contaminants del Conveni d’Estocolm en els aliments produïts i consumits a Catalunya, a fi d’obtenir informació que permeti emprendre les accions oportunes per protegir la salut de les persones dels seus efectes nocius. Els resultats de la primera campanya són els que es presenten en aquest article.
Paraules clau
Plaguicides organoclorats; Compostos tòxics; Protecció de la salut
Citació recomanada
Ramos, JC, Teixidó-Canelles À. Presència de contaminants del Conveni d’Estocolm en els aliments de Catalunya: part I: plaguicides organoclorats. Butll Epidemiol Catalunya. 2005;26(11):137-143.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/2853Aquest element apareix a les col·leccions següents
- DS - Articles científics [346]
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: