Resum
Informe que examina les percepcions generals sobre els usos de les aplicacions tecnocientífiques en la producció, elaboració i conservació dels aliments; analitza la construcció de les percepcions socials sobre la biotecnologia aplicada a l’alimentació a Catalunya i compara la construcció de percepcions socials sobre la biotecnologia amb la construcció de percepcions al voltant d’altres tecnologies. El seu objectiu és establir els factors que predisposen cap a l’acceptació i el rebuig de les noves tecnologies aplicades a l’alimentació per part de la ciutadania catalana.
Paraules clau
Noves tecnologies; Alimentació; Opinió pública
Citació recomanada
Espeitx Bernat E, Càceres Nevot J. Les noves tecnologies aplicades a l’alimentació: factors d’acceptació i rebuig a Catalunya. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2012.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/2907Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: