dc.contributor | Departament de Salut |
dc.contributor.author | Miquel-Sagnier, Joan M. de |
dc.contributor.author | García-Malo, Pilar |
dc.contributor.author | Giménez-Roig, Daniel |
dc.contributor.author | Mora-Ventura, Ramon |
dc.contributor.author | Rustullet-Ferres, Rosa M. |
dc.contributor.author | Tolosa-Santiveri, M. Jesús |
dc.contributor.author | Yagüe-Aylón, Maria À. |
dc.contributor.author | Arpa-Cuadrado, Raquel |
dc.date.accessioned | 2018-02-05T12:03:49Z |
dc.date.available | 2018-02-05T12:03:49Z |
dc.date.issued | 2017-06 |
dc.identifier.citation | Miquel-Sagnier JM, García-Malo P, Giménez-Roig D, Mora-Ventura R, Rustullet-Ferres RM, Tolosa-Santiveri MJ, et al. Requisits de seguretat alimentària en la donació d’aliments [manual]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2017. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/3282 |
dc.description | Donació d'aliments; Higiene alimentària; Requisits d'higiene |
dc.description.abstract | Aquest document s’ha elaborat amb la finalitat de recollir i harmonitzar els requisits de seguretat i d’higiene dels aliments que han de complir les entitats socials que intervenen en la donació dels aliments en les diverses modalitats. Pretén ser el guió per a tots aquells formadors que en matèria de seguretat alimentaria formaran i assessoraran a les entitats socials que intervenen en les donacions. Hi ha una primera part que recull els Requisits Generals en higiene alimentària que ha de complir el voluntari que manipula aliments, les instal·lacions de l’entitat social i el producte alimentari. La informació sobre els diversos perills que poden afectar els aliments i com controlar-los completa
aquesta part general. Aquesta part és comuna a totes les entitats socials i serveix de base per a una posterior formació més específca. |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | cas |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Aliments - Mesures de seguretat |
dc.subject | Aliments - Manipulació |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.subject.mesh | Food Handling |
dc.subject.mesh | Food Safety |
dc.title | Requisits de seguretat alimentària en la donació d’aliments |
dc.title.alternative | Requisitos de seguridad alimentaria en la donación de alimentos |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.subject.decs | manipulación de alimentos |
dc.subject.decs | inocuidad de los alimentos |
dc.type.subtype | Manual |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.audience | Ciutadania |
dc.contributor.authoraffiliation | [Miquel-Sagnier JM, Tolosa-Santiveri MJ] Servei de Salut Pública del Valles Occidental Oest, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [García-Malo P] Servei de Salut Pública Baix Camp-Priorat, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Giménez-Roig D] Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Mora-Ventura R] Banc d'Aliments, Àrea Vallès Oriental, Granollers, Spain. [Rustullet-Ferres RM] Servei de Salut Pública del Baix Empordà, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Yagüe-Aylón MA] Servei de Salut Pública a Lleida i Alt Pirineu Aran, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Arpa-Cuadrado R] Agència Catalana de Seguretat Alimentària, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |