Resum
Aquest document s’ha elaborat amb la finalitat de recollir i harmonitzar els requisits de seguretat i d’higiene dels aliments que han de complir les entitats socials que intervenen en la donació dels aliments en les diverses modalitats. Pretén ser el guió per a tots aquells formadors que en matèria de seguretat alimentaria formaran i assessoraran a les entitats socials que intervenen en les donacions. Hi ha una primera part que recull els Requisits Generals en higiene alimentària que ha de complir el voluntari que manipula aliments, les instal·lacions de l’entitat social i el producte alimentari. La informació sobre els diversos perills que poden afectar els aliments i com controlar-los completa
aquesta part general. Aquesta part és comuna a totes les entitats socials i serveix de base per a una posterior formació més específca.
Paraules clau
Donació d'aliments; Higiene alimentària; Requisits d'higiene
Citació recomanada
Miquel-Sagnier JM, García-Malo P, Giménez-Roig D, Mora-Ventura R, Rustullet-Ferres RM, Tolosa-Santiveri MJ, et al. Requisits de seguretat alimentària en la donació d’aliments [manual]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2017.
Audiència
ProfessionalsCiutadania
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/3282Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: