dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2018-02-05T12:08:51Z |
dc.date.available | 2018-02-05T12:08:51Z |
dc.date.issued | 2017 |
dc.identifier.citation | Consells per garantir l’absència de gluten als aliments en restauració i establiments que elaboren menjar [cartell]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2017. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/3285 |
dc.description | Gluten; Requeriments d'higiene; Restauració |
dc.description.abstract | Cartell dirigit al sector de la restauració i establiments que elaboren menjar amb recomanacions per evitar l'absència de gluten en els aliments. |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Al·lèrgia alimentària - Prevenció |
dc.subject | Gluten |
dc.subject | Aliments - Manipulació |
dc.subject.mesh | Allergens |
dc.subject.mesh | Glutens |
dc.subject.mesh | Food Handling |
dc.title | Consells per garantir l’absència de gluten als aliments en restauració i establiments que elaboren menjar [cartell] |
dc.title.alternative | Consejos para garantizar la ausencia de gluten en los alimentos en restauración y establecimientos que elaboran comida [cartell] |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other |
dc.subject.decs | alérgenos |
dc.subject.decs | glútenes |
dc.subject.decs | manipulación de alimentos |
dc.type.subtype | Cartell |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.audience | Ciutadania |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |