Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2018-02-05T12:08:51Z
dc.date.available2018-02-05T12:08:51Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationConsells per garantir l’absència de gluten als aliments en restauració i establiments que elaboren menjar [cartell]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2017.
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11351/3285
dc.descriptionGluten; Hygiene requirements; Restoration
dc.description.abstractPoster aimed at the catering sector and food-producing establishments with recommendations to avoid the absence of gluten in foods.
dc.language.isocat
dc.language.isospa
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectAl·lèrgia alimentària - Prevenció
dc.subjectGluten
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subject.meshAllergens
dc.subject.meshGlutens
dc.subject.meshFood Handling
dc.titleConsells per garantir l’absència de gluten als aliments en restauració i establiments que elaboren menjar [cartell]
dc.title.alternativeConsejos para garantizar la ausencia de gluten en los alimentos en restauración y establecimientos que elaboran comida [cartell]
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/other
dc.subject.decsalérgenos
dc.subject.decsglútenes
dc.subject.decsmanipulación de alimentos
dc.type.subtypeCartell
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.audienceCiutadania
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record