Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2019-04-01T12:10:42Z
dc.date.available2019-04-01T12:10:42Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationEl rentat de fruites i verdures, pas a pas [cartell]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2017.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/4001
dc.descriptionFruites; Verdures; Rentat
dc.description.abstractConsells per rentar les fruites i verdures. Renteu tots els productes abans de pelar-los, tallar-los i preparar-los per coure'ls i consumir-los. D'aquesta manera, en usar el ganivet, els bacteris i la brutícia no contaminaran l'aliment per contacte entre la polpa i la closca.
dc.language.isocat
dc.language.isospa
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subjectVerdures
dc.subjectFruita
dc.subject.meshFood Handling
dc.subject.meshFruit
dc.subject.meshVegetables
dc.titleEl rentat de fruites i verdures, pas a pas [cartell]
dc.title.alternativeEl lavado de verduras y frutas, paso a paso [cartel]
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/other
dc.subject.decsmanipulación de alimentos
dc.subject.decsfrutas
dc.subject.decsverduras
dc.type.subtypeCartell
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceCiutadania
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail
Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple