Resum
El consum d’un ingredient al·lergogen per part d’una persona al·lèrgica o intolerant li pot provocar danys greus a la salut. La simptomatologia pot anar des d’una reacció cutània fins a causar-li un xoc anafilàctic i la mort. Els establiments de restauració han de proporcionar informació als consumidors sobre les substàncies o aliments que poden provocar al·lèrgies o intoleràncies a fi de prevenir qualsevol reacció adversa; per això, el personal dels establiments de restauració ha de conèixer els ingredients dels seus plats i els ha d’identificar.
Paraules clau
Al·lèrgens; Restauració; Consumidors
Citació recomanada
Informació d'al·lèrgens en els establiments de restauració [fullet]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2018.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/4005Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: