Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2019-04-01T12:10:49Z
dc.date.available2019-04-01T12:10:49Z
dc.date.issued2018-09
dc.identifier.citationInformació d'al·lèrgens en els establiments de restauració [fullet]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2018.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/4005
dc.descriptionAl·lèrgens; Restauració; Consumidors
dc.description.abstractEl consum d’un ingredient al·lergogen per part d’una persona al·lèrgica o intolerant li pot provocar danys greus a la salut. La simptomatologia pot anar des d’una reacció cutània fins a causar-li un xoc anafilàctic i la mort. Els establiments de restauració han de proporcionar informació als consumidors sobre les substàncies o aliments que poden provocar al·lèrgies o intoleràncies a fi de prevenir qualsevol reacció adversa; per això, el personal dels establiments de restauració ha de conèixer els ingredients dels seus plats i els ha d’identificar.
dc.language.isocat
dc.language.isocas
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectAl·lèrgia alimentària - Prevenció
dc.subjectRestauració (Gastronomia) - Mesures de seguretat
dc.subject.meshFood Hypersensitivity
dc.subject.mesh/prevention & control
dc.subject.meshFood Industry
dc.titleInformació d'al·lèrgens en els establiments de restauració [fullet]
dc.title.alternativeInformación sobre alérgenos en los establecimientos de restauración [fullet]
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/other
dc.subject.decshipersensibilidad a los alimentos
dc.subject.decs/prevención & control
dc.subject.decsindustria de alimentos
dc.type.subtypeFullet
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail
Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple