dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2019-04-01T12:10:49Z |
dc.date.available | 2019-04-01T12:10:49Z |
dc.date.issued | 2018-09 |
dc.identifier.citation | Informació d'al·lèrgens en els establiments de restauració [fullet]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2018. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/4005 |
dc.description | Al·lèrgens; Restauració; Consumidors |
dc.description.abstract | El consum d’un ingredient al·lergogen per part d’una persona al·lèrgica o intolerant li pot provocar danys greus a la salut. La simptomatologia pot anar des d’una reacció cutània fins a causar-li un xoc anafilàctic i la mort. Els establiments de restauració han de proporcionar informació als consumidors sobre les substàncies o aliments que poden provocar al·lèrgies o intoleràncies a fi de prevenir qualsevol reacció adversa; per això, el personal dels establiments de restauració ha de conèixer els ingredients dels seus plats i els ha d’identificar. |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | cas |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Al·lèrgia alimentària - Prevenció |
dc.subject | Restauració (Gastronomia) - Mesures de seguretat |
dc.subject.mesh | Food Hypersensitivity |
dc.subject.mesh | /prevention & control |
dc.subject.mesh | Food Industry |
dc.title | Informació d'al·lèrgens en els establiments de restauració [fullet] |
dc.title.alternative | Información sobre alérgenos en los establecimientos de restauración [fullet] |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other |
dc.subject.decs | hipersensibilidad a los alimentos |
dc.subject.decs | /prevención & control |
dc.subject.decs | industria de alimentos |
dc.type.subtype | Fullet |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |