Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2021-04-01T09:00:23Z
dc.date.available2021-04-01T09:00:23Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationLa concentració dels lleixius i els seu ús en la desinfecció de vegetals. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2018.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/5816
dc.descriptionLleixiu; Desinfecció de vegetals; Clor actiu
dc.description.abstractInfografia destinada a explicar als tècnics les expressions de concentració i equivalències d’activitat que es troben en els lleixius d’ús alimentari. També presenta una taula del volum necessari per a preparar l’aigua per a la desinfecció de vegetals.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectHortalisses - Aspectes higiènics
dc.subjectDesinfecció i desinfectants
dc.subject.meshVegetable Products
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.subject.meshLye
dc.subject.mesh/administration & dosage
dc.titleLa concentració dels lleixius i els seu ús en la desinfecció de vegetals [cartell]
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/other
dc.subject.decsproductos vegetales
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.subject.decslejía
dc.subject.decs/administración & dosificación
dc.type.subtypeCartell
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple