dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2021-04-01T09:00:23Z |
dc.date.available | 2021-04-01T09:00:23Z |
dc.date.issued | 2018 |
dc.identifier.citation | La concentració dels lleixius i els seu ús en la desinfecció de vegetals. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2018. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/5816 |
dc.description | Lye; Disinfection of vegetables; Active chlorine |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Hortalisses - Aspectes higiènics |
dc.subject | Desinfecció i desinfectants |
dc.subject.mesh | Vegetable Products |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.subject.mesh | Lye |
dc.subject.mesh | /administration & dosage |
dc.title | La concentració dels lleixius i els seu ús en la desinfecció de vegetals [cartell] |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other |
dc.subject.decs | productos vegetales |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.subject.decs | lejía |
dc.subject.decs | /administración & dosificación |
dc.type.subtype | Cartell |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |