dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2021-05-05T10:08:24Z |
dc.date.available | 2021-05-05T10:08:24Z |
dc.date.issued | 2021-05 |
dc.identifier.citation | El control de Listeria monocytogenes en el procés d’elaboració, comercialització i venda dels vegetals congelats. Acsa brief. 2021 abr.-maig:1-4. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/5939 |
dc.description | Listeria monocytogenes; Vegetals congelats; Mesures de control |
dc.description.abstract | Aquest document es basa en les conclusions d’un estudi realitzat per experts en riscos microbiològics de l’Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) i publicat l’abril de 2020. La necessitat de portar-lo a terme va sorgir arran d’un brot de Listeria monocytogenes ST6, entre els anys 2015 i 2018, que va afectar diversos països i a causa del qual van emmalaltir 53 persones i 10 van morir. La font d’infecció van ser
unes verdures congelades. |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.relation.ispartofseries | Acsa brief;02-abril-maig |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Listeriosi |
dc.subject | Hortalisses - Manipulació |
dc.subject.mesh | Listeria monocytogenes |
dc.subject.mesh | Vegetable Products |
dc.subject.mesh | Food Handling |
dc.title | El control de Listeria monocytogenes en el procés d’elaboració, comercialització i venda dels vegetals congelats |
dc.title.alternative | El control de Listeria monocytogenes en el proceso de elaboración, comercialización y venta de los vegetales congelados |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.subject.decs | Listeria monocytogenes |
dc.subject.decs | productos vegetales |
dc.subject.decs | manipulación de alimentos |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |