Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2021-05-05T10:08:24Z
dc.date.available2021-05-05T10:08:24Z
dc.date.issued2021-05
dc.identifier.citationEl control de Listeria monocytogenes en el procés d’elaboració, comercialització i venda dels vegetals congelats. Acsa brief. 2021 abr.-maig:1-4.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/5939
dc.descriptionListeria monocytogenes; Frozen vegetables; Control measures
dc.language.isocat
dc.language.isospa
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.relation.ispartofseriesAcsa brief;02-abril-maig
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectListeriosi
dc.subjectHortalisses - Manipulació
dc.subject.meshListeria monocytogenes
dc.subject.meshVegetable Products
dc.subject.meshFood Handling
dc.titleEl control de Listeria monocytogenes en el procés d’elaboració, comercialització i venda dels vegetals congelats
dc.title.alternativeEl control de Listeria monocytogenes en el proceso de elaboración, comercialización y venta de los vegetales congelados
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.subject.decsListeria monocytogenes
dc.subject.decsproductos vegetales
dc.subject.decsmanipulación de alimentos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record