El control de Listeria monocytogenes en el procés d’elaboració, comercialització i venda dels vegetals congelats
Resum
Aquest document es basa en les conclusions d’un estudi realitzat per experts en riscos microbiològics de l’Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) i publicat l’abril de 2020. La necessitat de portar-lo a terme va sorgir arran d’un brot de Listeria monocytogenes ST6, entre els anys 2015 i 2018, que va afectar diversos països i a causa del qual van emmalaltir 53 persones i 10 van morir. La font d’infecció van ser
unes verdures congelades.
Paraules clau
Listeria monocytogenes; Vegetals congelats; Mesures de control
Citació recomanada
El control de Listeria monocytogenes en el procés d’elaboració, comercialització i venda dels vegetals congelats. Acsa brief. 2021 abr.-maig:1-4.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/5939Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: