dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2022-01-20T09:49:36Z |
dc.date.available | 2022-01-20T09:49:36Z |
dc.date.issued | 2021-12 |
dc.identifier.citation | Aliments ecològics i convencionals: seguretat alimentària i composició nutricional. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2021. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/6844 |
dc.description | Producció convencional; Aliments ecològics; Composició nutricional; Perills |
dc.description.abstract | Aquest document presenta una revisió actualitzada de les publicacions científiques
amb relació al contingut nutricional i la seguretat alimentària dels aliments de
producció ecològica i els aliments de producció convencional. |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Productes ecològics |
dc.subject | Aliments - Composició |
dc.subject | Seguretat alimentària |
dc.subject.mesh | Food, Organic |
dc.subject.mesh | /analysis |
dc.subject.mesh | Food Safety |
dc.title | Aliments ecològics i convencionals: seguretat alimentària i composició nutricional |
dc.title.alternative | Alimentos ecológicos y convencionales: seguridad alimentaria y composición nutricional |
dc.title.alternative | Organic and conventional food: food safety and nutritional composition |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | alimentos orgánicos |
dc.subject.decs | /análisis |
dc.subject.decs | inocuidad de los alimentos |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |