Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2022-01-20T09:49:36Z
dc.date.available2022-01-20T09:49:36Z
dc.date.issued2021-12
dc.identifier.citationAliments ecològics i convencionals: seguretat alimentària i composició nutricional. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2021.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/6844
dc.descriptionProducció convencional; Aliments ecològics; Composició nutricional; Perills
dc.description.abstractAquest document presenta una revisió actualitzada de les publicacions científiques amb relació al contingut nutricional i la seguretat alimentària dels aliments de producció ecològica i els aliments de producció convencional.
dc.language.isocat
dc.language.isospa
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectProductes ecològics
dc.subjectAliments - Composició
dc.subjectSeguretat alimentària
dc.subject.meshFood, Organic
dc.subject.mesh/analysis
dc.subject.meshFood Safety
dc.titleAliments ecològics i convencionals: seguretat alimentària i composició nutricional
dc.title.alternativeAlimentos ecológicos y convencionales: seguridad alimentaria y composición nutricional
dc.title.alternativeOrganic and conventional food: food safety and nutritional composition
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsalimentos orgánicos
dc.subject.decs/análisis
dc.subject.decsinocuidad de los alimentos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail
Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple