Toggle navigation
català
español
English
English
català
español
English
Login
Toggle navigation
Scientia. Dipòsit d'Informació Digital del Departament de Salut
Home
About Scientia
Frequently Asked Questions
Contact us
View Item
Home
Departament de Salut - DS
Seguretat Alimentària - SA
SA - Articles científics
View Item
Home
Departament de Salut - DS
Seguretat Alimentària - SA
SA - Articles científics
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
L’eficàcia i la seguretat del tractament per alta pressió dels aliments
View
L’eficàcia i la seguretat del tractament per alta pressió dels aliments, 2022. Català (147.0Kb)
L’eficàcia i la seguretat del tractament per alta pressió dels aliments, 2022. Castellà (145.9Kb)
Date
2022-03
Author
Show full item record
Abstract
Keywords
High pressure treatment; Food preservation; Food safety
Bibliographic citation
L’eficàcia i la seguretat del tractament per alta pressió dels aliments. Acsa brief. 2022 març-abr.:1-4.
Audience
Professionals
Use this identifier for quote and/or link this document
https://hdl.handle.net/11351/7529
This item appears in following collections
SA - Articles científics
[38]
The following license files are associated with this item:
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Search all Scientia
This Collection
Altmetrics
Google Schoolar
All of Scientia
Participants & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
By subject
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
By subject
My Scientia
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics
Help
Guide of diposit
Guide to the self-archiving
Author's rights and licenses