Informe sobre l’establiment de la vida útil segura de determinats aliments a punt per al consum, llescats i preenvasats en el comerç minorista en relació amb el risc de Listeria monocytogenes
Resum
Aquest informe tracta sobre quina és la vida útil segura en relació amb Listeria monocytogenes de determinats productes (formatges, carnis cuits, inclosos patés, i carnis curats) llescats i preenvasats abans de la venda en comerç minorista.
Paraules clau
Listeria monocytogenes; Aliments preenvasats; Comerç minorista
Citació recomanada
Bover Cid S, Rodríguez Jerez JJ, Portaña Tudela S, Rodellar Torras S, Vila Brugalla M, Castell Garralda MV, et al. Informe sobre l’establiment de la vida útil segura de determinats aliments a punt per al consum, llescats i preenvasats en el comerç minorista en relació amb el risc de Listeria monocytogenes. Barcelona: Agència Catalana de Seguerat Alimentària; 2022.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/7646Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: