Cerca
Ara mostrant els elements 1-4 d 4
Espècie bovina: manual lesional de suport per al dictamen de carns fresques
(2019-10-25)
Aquest document integra un conjunt de
fitxes que contenen informació sobre les
lesions i patologies que l’equip de veterinaris oficials d’escorxador es troba habitualment en la carn fresca de boví a Catalunya.
L’objectiu ...
Espècie porcina: manual lesional de suport per al dictamen de carns fresques
(2018-07-02)
La inspecció post mortem que efectua el col·lectiu de veterinaris oficials d’escorxador és una part important dels controls oficials relatius a la carn fresca i, com a tal, és un dels elements que condiciona que es dictamini ...
Actuacions dels veterinaris oficials en cas d'avaria d'una línia de porcí
(2010-06)
El veterinari o veterinària oficial d’escorxador (VOE), davant d’una avaria a la línia de sacrifici de porcí, ha de dictaminar l’aptitud o no per al consum humà de les canals, tenint en compte dos punts:
1. La valoració ...
Guia breu per al control de Listeria monocytogenes en la industria alimentària
(2015)
El treball d’aquesta comunitat de pràctica (CoP) és una recopilació d’informació sobre Listeria monocytogenes en els diferents àmbits de protecció de la salut i una breu guia perquè la facin servir els inspectors de l’Agència ...