Nota
Aquesta no és l'ultima versió d'aquest ítem. L'última versió la podeu trobar a: https://scientiasalut.gencat.cat/handle/11351/9849.2
Recomanacions d’higiene per a empreses alimentàries: mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19
| dc.contributor | Departament de Salut |
| dc.date.accessioned | 2023-06-22T06:57:09Z |
| dc.date.available | 2023-06-22T06:57:09Z |
| dc.date.issued | 2020-03-18 |
| dc.identifier.citation | Recomanacions d’higiene per a empreses alimentàries: mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2020. |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/9849 |
| dc.description | Coronavirus SARS-CoV-2; 2019-nCoV; COVID-19; Normes d'higiene; Manipulació d'aliments; Empreses alimentàries; Mesures de contenció |
| dc.description.abstract | En el marc de les mesures de contenció de la transmissió de COVID-19, la recomanació per a empreses alimentàries és seguir les normes generals de seguretat alimentaria i les normes de prevenció de la malaltia que vagin facilitant les autoritats competents per contenir la propagació del virus. |
| dc.language.iso | cat |
| dc.language.iso | spa |
| dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
| dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
| dc.source | Scientia |
| dc.subject | COVID-19 (Malaltia) - Prevenció |
| dc.subject | Aliments - Manipulació |
| dc.subject | Mans - Cura i higiene |
| dc.subject.mesh | Coronavirus Infections |
| dc.subject.mesh | Security Measures |
| dc.subject.mesh | Food Hygiene |
| dc.subject.mesh | Hand Disinfection |
| dc.subject.mesh | Food Handling |
| dc.title | Recomanacions d’higiene per a empreses alimentàries: mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19 |
| dc.title.alternative | Recomendaciones de higiene para empresas alimentarias: medidas para la contención de la transmisión de COVID-19 |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
| dc.subject.decs | infecciones por Coronavirus |
| dc.subject.decs | medidas de seguridad |
| dc.subject.decs | higiene alimentaria |
| dc.subject.decs | desinfección de las manos |
| dc.subject.decs | manipulación de alimentos |
| dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
| dc.audience | Professionals |
| dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |



