Notice

This is not the latest version of this item. The latest version can be found at: https://scientiasalut.gencat.cat/handle/11351/9849.2

Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2023-06-22T06:57:09Z
dc.date.available2023-06-22T06:57:09Z
dc.date.issued2020-03-18
dc.identifier.citationRecomanacions d’higiene per a empreses alimentàries: mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2020.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/9849
dc.descriptionCoronavirus SARS-CoV-2; 2019-nCoV; COVID-19; Hygiene standards; Food handling; Containment measures
dc.language.isocat
dc.language.isospa
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectCOVID-19 (Malaltia) - Prevenció
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subjectMans - Cura i higiene
dc.subject.meshCoronavirus Infections
dc.subject.meshSecurity Measures
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.subject.meshHand Disinfection
dc.subject.meshFood Handling
dc.titleRecomanacions d’higiene per a empreses alimentàries: mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19
dc.title.alternativeRecomendaciones de higiene para empresas alimentarias: medidas para la contención de la transmisión de COVID-19
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsinfecciones por Coronavirus
dc.subject.decsmedidas de seguridad
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.subject.decsdesinfección de las manos
dc.subject.decsmanipulación de alimentos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

VersionItemDateSummary

*Selected version