Resum
L’objectiu d’aquesta Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’elaboració d’oli d’oliva verge
és identificar i avaluar els diferents perills significatius per a la seguretat alimentària a l’hora
d’elaborar l’oli d’oliva verge, d’acord amb les diferents referències legislatives, així com establir
unes mesures i/o pràctiques que serveixin per eliminar o reduir els perills a nivells acceptables
per garantir la protecció de la salut dels consumidors.
Paraules clau
APPCC; Requisits d'higiene; Elaboració d'oli d'oliva; HACCP; Hygiene requirements; Elaboration of olive oil; HACCP; Requisitos de higiene; Elaboración de aceite de oliva
Citació recomanada
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'elaboració d'oli d'oliva verge. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2012.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/1169Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: