Visualitza SP - Material de divulgació per matèria "Aliments - Manipulació"
Ara mostrant els elements 1-17 d 17
-
L'alimentació saludable en la primera infància [manual]
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2022-12) -
Aprofitament segur del menjar
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015-10) -
Consells per a preparar el biberó amb seguretat
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-07) -
Dinars de carmanyola a l'entorn laboral [fullet]
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2023-09) -
Dinars de carmanyola als centres educatius: recomanacions per a les famílies
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-10) -
Festes divertides i saludables: 10 consells d'alimentació per a festes i celebracions infantils [fullet]
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2024-04) -
No malbaratis: planifica la compra
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
Petits canvis per menjar millor: consells sobre higiene en la manipulació d’aliments [cartell]
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2023) -
Pla de control de proveïdors: els autocontrols als establiments alimentaris; els prerequisits [tríptic]
(Agència de Protecció de la Salut, 2012) -
Pla de control de temperatures: els autocontrols als establiments alimentaris; els prerequisits [tríptic]
(Agència de Protecció de la Salut, 2012) -
Pla de manteniment i calibratge d'instal·lacions, estris i equipaments: els autocontrols als establiments alimentaris; els prerequisits [tríptic]
(Agència de Protecció de la Salut, 2012) -
Pla de traçabilitat: els autocontrols als establiments alimentaris; els prerequisits [tríptic]
(Agència de Protecció de la Salut, 2012) -
Protecció contra l'Anisakis: informació per a establiments de restauració
(Agència de Protecció de la Salut, 2007) -
Quatre normes per garantir la seguretat dels aliments que preparem [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009) -
Quatre normes: lluitem contra els bacteris
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2005) -
Recomanacions per a la preparació segura del sushi
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015-09) -
El rentat de mans: un element clau en la seguretat alimentària
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015)