Visualitzant Seguretat Alimentària - SA per data de publicació
Ara mostrant els elements 41-60 d 212
-
Consells per alleugerir els àpats dels dies de festa...
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2014) -
El reg amb aigües regenerades: recomanacions per al bon ús de l’aigua regenerada per al reg agrícola
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2014) -
Avaluació del risc de la detecció de residus de doxiciclina (9,8 - 1,8µg/kg) en dues mostres de llet
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2014-05-29) -
Fruita fresca
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2015) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per als restaurants
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015-03) -
AGAM: Com arribar a ser agent antimalbaratament alimentari: taller teatralitzat sobre malbaratament alimentari a les escoles. Dossier educatiu per a professors i dinamitzadors
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2015-11) -
No malbaratis: conserva els aliments correctament
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
No malbaratis: revisa la nevera
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
No malbaratis: congela
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
La nevera aliada de la seguretat alimentària: consells per emmagatzemar correctament els aliments a la nevera [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
Els greixos trans en els aliments i la dieta de la població de la Unió Europea
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
No malbaratis: llet i productes lactis frescos
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
Aliments nous
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
No malbaratis: aprofita les sobres
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
No malbaratis fruita ni hortalisses
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
Preparació segura del sushi
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
No t'arrisquis amb els bolets: no et mengis els que no sàpigues identificar [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaSocietat Catalana de Micologia, 2016) -
Elabora conserves casolanes de forma segura
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016-07) -
Prevenció i reducció de micotoxines al llarg de la cadena alimentària: informe aprovat pel Comitè Científic Assessor de Seguretat Alimentària en la reunió d’ 1 de juny de 2016
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016-09-21) -
Hepatitis E: situació actual. Informe aprovat pel Comitè Científic Assessor de Seguretat Alimentària en la reunió d ’ 1 de juny de 2016
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016-11-29)