Cerca
Ara mostrant els elements 1-5 d 5
Porcs lliures de salmonel·la: un objectiu assolible
(2008)
El Reglament (CE) núm. 2160/2003 sobre el control de la salmonel·la i altres agents zoonòtics transmesos pels aliments té com a finalitat que els estats membres i les empreses del sector alimentari i ramader adoptin mesures ...
Aliments genèticament modificats
(2006)
Tríptic que aporta informació sobre els aliments genèticament modificats; què són, com s'han d'etiquetar, quins estàn autoritzats, etc.
Consells per a la preparació d'aliments amb ou
(2005)
Tríptic que aporta consells sobre la preparació d'aliments amb ou començant per com escollir els ous en el moment de la compra, com conservar-los, etc.
Guia pràctica per al consum de peix i marisc: tot el que cal saber per comprar i conservar els productes de la mar
(2007)
Guia que aporta informació sobre els diferents tipus de peix i marisc que es troba a les aigües catalanes, informació sobre les bondats del seu consum per a la salut, sobre el dret del consumidor a exigir un producte ...
La informació nutricional a l'etiqueta dels aliments
(2007)
Tríptic que descriu la informació nutricional que apareix a l'etiqueta dels aliments per tal que sigui més entenedora a l'hora d'escollir un producte