Cerca
Acrilamida: un perill que hem de tenir sota control [cartell]
(2018)
Cartell que informa sobre l'acrilamida; on es troba, quins riscos comporta per la salut i com es pot reduir el seu contingut.
La nevera solidària: recomanacions en seguretat alimentària [cartell]
(2019)
Cartell que aporta recomanacions sobre la ordenació, la higiene, la temperatura, etc; dels aliments a la nevera per una millor conservació i la seguretat alimentària.
La neteja i desinfecció de les llescadores és clau per prevenir la listeriosi: procediment de neteja i desinfecció [cartell]
(2019)
Cartell que explica els passos que cal seguir per la neteja i desinfecció de les llescadores amb l'objectiu de prevenir la listeriosi.
De què ens informa l’etiqueta dels aliments?
(2010-12)
Fullet que descriu la informació que contenen les etiquetes dels aliments: composició, característiques nutricionals, etc; per poder comprar de forma més segura i saludable d’acord amb les necessitats de cadascú.
Prevenció de la listeriosi en bars, restaurants, botigues d’alimentació i menjadors col·lectius [fullet]
(2020)
Recomanacions per a reduir el risc de Listeria monocytogenes en bars, restaurants, botigues d’alimentació i menjadors col·lectius.
Consumiu les algues amb moderació [cartell]
(2020)
Cartell que informa sobre les precaucions que convé tenir en el consum d'algues.
Recomanacions de seguretat alimentària per a l'entrega dels menús escolar a les famílies: recomanacions adreçades al centre educatiu [cartell]
(2022-07)
Aquest cartell conté consells sobre seguretat alimentària en el cas que els centres educatius preparin menús escolars per lliurar als infants.
Indicació de la data de caducitat (vida útil segura) en embotits cuits, llescats o tallats en porcions, preenvasats en el comerç minorista [cartell]
(2022-09)
Aquest cartell conté informació sobre el procediment per indicar la data de caducitat (vida útil segura) dels embotits cuits, llescats o tallats preenvasats en el comerç minorista.
Recomanacions de seguretat alimentària per als casals d'estiu [fullet]
(2023-03)
Document que recull recomanacions per a les programacions de menús de casals d'estiu amb l'objectiu d'assegurar una alimentació saludable.
Els rentavaixelles industrials [fullet]
(2021-04)
Fullet sobre el funcionament, manteniment i normes d'ús dels rentavaixelles industrials; equipament clau per garantir la seguretat alimentària en els establiments d’elaboració i servei de menjar.