Cerca
Ara mostrant els elements 1-4 d 4
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'aprofitament segur del menjar en els sectors de la restauració i el comerç majorista
(2013-06)
Aquesta guia vol ser una eina perquè els excedents alimentaris consumibles
que els establiments de restauració i comerç minorista no
poden comercialitzar arribin a les persones beneficiàries, a través de
les entitats ...
Mesures que cal tenir en compte per al rentat de fruita i hortalisses que es consumeixen crues: l'ús de l'hipoclorit de sodi
(2018-04)
S’avaluen diferents elements que cal tenir en compte en el procés de desinfecció de fruites i hortalisses en el marc de la restauració col·lectiva. Alhora és té en compte l’actual context normatiu, els riscos/beneficis ...
Guia de pràctiques correctes d'higiene per als restaurants
(2015-03)
Aquesta guia pretén ajudar els responsables dels restaurants i també els treballadors (cuiners,
cambrers, etc.) a interpretar la diversitat de normatives legals de seguretat i higiene dels aliments
que provenen de la ...
La traçabilitat a Catalunya: claus per a la seva implantació i control
(2005-10)
En aquest document es proposen mesures que permeten abordar la traçabilitat de forma coordinada i integrada entre tots els participants de la cadena alimentària. Vol donar resposta a les necessitats i els dubtes dels ...