dc.contributor | Departament de Salut |
dc.contributor.author | Agència Catalana de Seguretat Alimentària, Comissió de Seguiment de la Seguretat de la Llet |
dc.date.accessioned | 2017-04-26T08:43:21Z |
dc.date.available | 2017-04-26T08:43:21Z |
dc.date.issued | 2009-12 |
dc.identifier.citation | Agència Catalana de Seguretat Alimentària Comissió de Seguiment de la Seguretat de la Llet. El control de la llet a Catalunya, 2007/2008. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2009. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/2765 |
dc.description | Indústria làctia; Llet; Control |
dc.description.abstract | Document que exposa les diferents activitats d’autocontrol que realitzen els operadors econòmics en el sector de la llet i els seus derivats, en cada una de les fases de la cadena alimentària. Així mateix, s’hi descriuen les activitats anomenades de control oficial que realitza l’Administració. El conjunt de totes aquestes activitats ens dóna la imatge de com es garanteixen els atributs i la seguretat de la llet a Catalunya per tal d’oferir al consumidor una llet de la màxima qualitat. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Llet - Anàlisi |
dc.subject | Indústria lletera - Control de qualitat |
dc.subject.lcc | SF257 .C66 2009 |
dc.subject.mesh | Dairying |
dc.subject.mesh | Quality Control |
dc.title | El control de la llet a Catalunya, 2007/2008 |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.identifier.dl | B. 46575-2009 |
dc.subject.decs | industria lechera |
dc.subject.decs | control de calidad |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |