| dc.contributor | Departament de Salut |
| dc.date.accessioned | 2018-02-05T12:08:51Z |
| dc.date.available | 2018-02-05T12:08:51Z |
| dc.date.issued | 2017 |
| dc.identifier.citation | Consells per garantir l’absència de gluten als aliments en restauració i establiments que elaboren menjar [cartell]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2017. |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/3285 |
| dc.description | Gluten; Requeriments d'higiene; Restauració |
| dc.description.abstract | Cartell dirigit al sector de la restauració i establiments que elaboren menjar amb recomanacions per evitar l'absència de gluten en els aliments. |
| dc.language.iso | cat |
| dc.language.iso | spa |
| dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
| dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
| dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
| dc.source | Scientia |
| dc.subject | Al·lèrgia alimentària - Prevenció |
| dc.subject | Gluten |
| dc.subject | Aliments - Manipulació |
| dc.subject.mesh | Allergens |
| dc.subject.mesh | Glutens |
| dc.subject.mesh | Food Handling |
| dc.title | Consells per garantir l’absència de gluten als aliments en restauració i establiments que elaboren menjar [cartell] |
| dc.title.alternative | Consejos para garantizar la ausencia de gluten en los alimentos en restauración y establecimientos que elaboran comida [cartell] |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/other |
| dc.subject.decs | alérgenos |
| dc.subject.decs | glútenes |
| dc.subject.decs | manipulación de alimentos |
| dc.type.subtype | Cartell |
| dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
| dc.audience | Professionals |
| dc.audience | Ciutadania |
| dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |