dc.contributor | Departament de Salut |
dc.contributor.author | Bosch-Collet, Jaume |
dc.contributor.author | Arpa-Cuadrado, Raquel |
dc.contributor.author | Fernández-García, Vicenç |
dc.contributor.author | Palou-Soler, Anna |
dc.contributor.author | Timoner-Alonso, Isabel |
dc.contributor.author | Castell-Garralda, Victòria |
dc.date.accessioned | 2019-04-01T12:08:03Z |
dc.date.available | 2019-04-01T12:08:03Z |
dc.date.issued | 2018-10 |
dc.identifier.citation | Bosch-Collet J, Arpa-Cuadrado R, Fernández-García V, Palou-Soler A, Timoner-Alonso I, Castell-Garralda V. Acrilamida: situación y acciones en Cataluña. Pòster presentat a: XIV Reunión anual de la Sociedad Española de Seguridad y Calidad Alimentarias; 2018 Octubre 4-5; Salamanca. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/3984 |
dc.description | Acrilamida; Recomanacions; Seguretat alimentària |
dc.description.abstract | El pòster explica l’estudi sobre l’exposició dietètica a l’acrilamida de la població de Catalunya i les recomanacions, a consumidors i al sector de restauració, que s’han dut a terme per a reduir la seva formació a la fase final de la preparació dels aliments. El resultat de l’estudi va concloure que l’exposició era massa elevada i podia suposar un risc per a la salut, i amb les recomanacions es pretén disminuir l’exposició. |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Sociedad Española de Seguridad y Calidad Alimentarias |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Aliments - Mesures de seguretat - Catalunya |
dc.subject | Indicadors de salut - Catalunya |
dc.subject | Promoció de la salut |
dc.subject.mesh | Acrylamide |
dc.subject.mesh | Food Safety |
dc.subject.mesh | Health Status Indicators |
dc.subject.mesh | Catalonia |
dc.title | Acrilamida: situación y acciones en Cataluña |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |
dc.subject.decs | acrilamida |
dc.subject.decs | inocuidad de los alimentos |
dc.subject.decs | indicadores de salud |
dc.subject.decs | Cataluña |
dc.relation.conferencename | XIV Reunión anual de la Sociedad Española de Seguridad y Calidad Alimentarias |
dc.relation.conferencedate | 2018-10 |
dc.relation.conferenceplace | Salamanca |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.contributor.authoraffiliation | Agència Catalana de Seguretat Alimentària, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |