Àcid erúcic: un contaminant present en olis i greixos vegetals

Autor/a
Data
2019-07Enllaç permanent
https://hdl.handle.net/11351/4277ISSN
2013-3308
DL
B. 24469-2012
Resum
Article que parla de l’àcid erúcic, àcid gras monoinsaturat que es troba en llavors comestibles de plantes com la colza i la mostassa, i la seva presència en olis i greixos vegetals destinats al consum humà; el contingut màxim permès en els aliments, l’avaluació del risc de l'FSANZ i l’avaluació del risc de l’EFSA, entre d'altres.
Paraules clau
Àcid erúcic; Olis i greixos vegetals; Colza d’ús alimentariCitació recomanada
Àcid erúcic: un contaminant present en olis i greixos vegetals. Acsa brief. 2019 jul.-ag.:1-4.
Audiència
Professionals
Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element:



