Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorBosch-Collet, Jaume
dc.contributor.authorCastell-Garralda, Victòria
dc.contributor.authorDomingo-Roig, Josep Ll.
dc.contributor.authorGonzález-Paradell, Neus
dc.contributor.authorNadal-Lomas, Martí
dc.contributor.authorAbuín, Sonia
dc.contributor.authorCalderón-Delgado, Josep
dc.contributor.authorRúbies-Prat, Toni
dc.contributor.authorTimoner-Alonso, Isabel
dc.date.accessioned2020-05-19T13:18:20Z
dc.date.available2020-05-19T13:18:20Z
dc.date.issued2020-04
dc.identifier.citationBosch-Collet J, Castell-Garralda V, Timoner-Alonso I, Domingo-Roig J, Nadal-Lomas M, González-Paradell N, et al. Contaminants químics: V estudi de dieta total a Catalunya; metalls pesants, dioxines (PCDD/F) i bifenils policlorats (PCB). Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2020.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/4938
dc.descriptionEstudi de dieta total; Contaminants químics; Seguretat alimentària
dc.description.abstractL'Estudi de dieta total 2017 és la continuació dels treballs iniciats l’any 2000 i permet seguir l’evolució de la concentració dels contaminats en els aliments i la consegüent exposició dietètica de la població catalana. Aquest estudi es focalitza en metalls pesants (arsènic, mercuri, cadmi, plom) i en dioxines, furans i bifenils policlorats concentrant els recursos en aquells contaminants que en estudis anteriors presentaven més interès per la seva presència en els aliments i la seva possible incidència en la salut de la població.
dc.language.isocat
dc.language.isospa
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectAliments - Contaminació - Catalunya
dc.subjectAliments - Toxicologia - Catalunya
dc.subject.lccTX531 .C662
dc.subject.meshFood Pollutants, Chemical
dc.subject.meshFood Contamination
dc.subject.meshCatalonia
dc.titleContaminants químics: V estudi de dieta total a Catalunya; metalls pesants, dioxines (PCDD/F) i bifenils policlorats (PCB)
dc.title.alternativeContaminantes químicos: V estudio de dieta total en Cataluña; metales pesados, dioxinas (PCDD/F) y bifeniles policlorados (PCB)
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decscontaminantes químicos de los alimentos
dc.subject.decscontaminación alimentaria
dc.subject.decsCataluña
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.contributor.authoraffiliation[Bosch-Collet J, Castell-Garralda V, Timoner-Alonso I] Agència Catalana de Seguretat Alimentària, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Domingo-Roig J, Nadal-Lomas M, González-Paradell N] Universitat Rovira i Virgili, Tarragona, Spain. [Abuin S, Calderón J, Rúbies-Prat T] Servei de Química, Laboratori de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail
Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple