dc.contributor | Departament de Salut |
dc.contributor.author | Bosch-Collet, Jaume |
dc.contributor.author | Castell-Garralda, Victòria |
dc.contributor.author | Domingo-Roig, Josep Ll. |
dc.contributor.author | González-Paradell, Neus |
dc.contributor.author | Nadal-Lomas, Martí |
dc.contributor.author | Abuín, Sonia |
dc.contributor.author | Calderón-Delgado, Josep |
dc.contributor.author | Rúbies-Prat, Toni |
dc.contributor.author | Timoner-Alonso, Isabel |
dc.date.accessioned | 2020-05-19T13:18:20Z |
dc.date.available | 2020-05-19T13:18:20Z |
dc.date.issued | 2020-04 |
dc.identifier.citation | Bosch-Collet J, Castell-Garralda V, Timoner-Alonso I, Domingo-Roig J, Nadal-Lomas M, González-Paradell N, et al. Contaminants químics: V estudi de dieta total a Catalunya; metalls pesants, dioxines (PCDD/F) i bifenils policlorats (PCB). Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2020. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/4938 |
dc.description | Estudi de dieta total; Contaminants químics; Seguretat alimentària |
dc.description.abstract | L'Estudi de dieta total 2017 és la continuació dels treballs iniciats l’any 2000 i permet seguir l’evolució de la concentració dels contaminats en els aliments i la consegüent exposició dietètica de la població catalana.
Aquest estudi es focalitza en metalls pesants (arsènic, mercuri, cadmi, plom) i en dioxines, furans i bifenils policlorats concentrant els recursos en aquells contaminants que en estudis anteriors presentaven més interès per la seva presència en els aliments i la seva possible incidència en la salut de la població. |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Aliments - Contaminació - Catalunya |
dc.subject | Aliments - Toxicologia - Catalunya |
dc.subject.lcc | TX531 .C662 |
dc.subject.mesh | Food Pollutants, Chemical |
dc.subject.mesh | Food Contamination |
dc.subject.mesh | Catalonia |
dc.title | Contaminants químics: V estudi de dieta total a Catalunya; metalls pesants, dioxines (PCDD/F) i bifenils policlorats (PCB) |
dc.title.alternative | Contaminantes químicos: V estudio de dieta total en Cataluña; metales pesados, dioxinas (PCDD/F) y bifeniles policlorados (PCB) |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | contaminantes químicos de los alimentos |
dc.subject.decs | contaminación alimentaria |
dc.subject.decs | Cataluña |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.contributor.authoraffiliation | [Bosch-Collet J, Castell-Garralda V, Timoner-Alonso I] Agència Catalana de Seguretat Alimentària, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Domingo-Roig J, Nadal-Lomas M, González-Paradell N] Universitat Rovira i Virgili, Tarragona, Spain. [Abuin S, Calderón J, Rúbies-Prat T] Servei de Química, Laboratori de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |