Visualitzant SP - Estudis i informes tècnics per títol
Ara mostrant els elements 36-55 d 197
-
Corbes de referència de pes, perímetre cranial i longitud en néixer de nounats d’embarassos únics, de bessons i de trigèmins a Catalunya
(Direcció General de Salut Pública, 2008) -
La COVID-19 a Catalunya 2020-2021
(Secretaria de Salut Pública, 2023) -
Criteris diagnòstics dels microorganismes que es declaren al Sistema de notificació microbiològica de Catalunya
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015-11) -
Criteris per a l'avaluació de la gestió dels risc de contaminació per micotoxines a la indústria alimentària
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-11) -
Criteris relatius a la reducció de les freqüències de mostratge establertes al Reglament (CE) núm. 2073/2005, de criteris microbiològics en establiments del sector carni
(Subdirecció de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut, 2023-07-28) -
Definició de cas de les noves malalties de declaració individualitzades (MDI)
(Subdirecció General de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública, 2016-01) -
Dia Mundial Sense Tabac 2020
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2020) -
Diagnòstic de salut a Nova Lloreda (Badalona): COMSalut
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2017-03) -
Diagnòstic de salut a Palau-solità i Plegamans
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2018-06) -
Diagnòstic de salut a Vilanova i la Geltrú
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2018-09) -
Diagnòstic quantitatiu: ABS La Mina, Sant Adrià de Besòs
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2019-07) -
Document de consens sobre la malaltia celíaca a Catalunya
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2016-02) -
Document marc sobre la flexibilitat en l'aplicació dels reglaments d'higiene als establiments alimentaris de Catalunya
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2014-07-16) -
Dona i tabac: informe tècnic sobre l'hàbit tabàquic femení a Catalunya
(Direcció General de Salut Pública, 2001-03) -
Educació en higiene alimentària a les escoles: tallers escolars i enquestes de satisfacció
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2014-04) -
Efectes de la COVID-19 i el confinament en gent gran de risc: informe de resultats
(Secretaria de Salut Pública, 2021-03) -
Elements traça en els aliments: estudi de dieta total a Catalunya
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015-10) -
Em cuido i gaudeixo: camí cap a un envelliment actiu i saludable
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2017-05) -
Envelliment actiu i saludable: la hidratació
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2017-05) -
Epidemiologia i perfil de resistència antibiòtica de Campylobacter jejuni: Catalunya, 2016-2019
(Subdirecció General de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública, 2021-12)