Browsing SP - Documents de recomanacions i protocols by Title
Now showing items 28-47 of 189
-
Guia d'actuació davant les violències sexuals per a locals i altres espais d'oci nocturn en el context del consum d'alcohol i altres drogues
(Sub-direcció General de Drogodependències, 2020) -
Guia de bones pràctiques en els programes d’intercanvi de xeringues
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015-06) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene en la producció i comercialització d'ous ecològics
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015-03) -
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a escorxadors d'aviram a Catalunya
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2014-12) -
Guia de prescripció d’actius comunitaris: Programa de Prescripció Social i Salut (PSS)
(Sub-direcció General de Drogodependències, 2021-01) -
Guia de prescripció d’exercici físic per a la salut
(Secretaria de Salut PúblicaSecretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, 2022-01) -
Guia de recomanacions metodològiques i de continguts de les intervencions en prevenció sobre drogues
(Departament de Salut, 2016-07) -
Guia de recomanacions per a la planificació de les intervencions en prevenció sobre drogues
(Departament de Salut, 2016-03) -
Guia de recomanacions per a la prevenció comunitària en l'àmbit de les drogues
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-11) -
Guia d’actuació enfront de casos d’infecció pel nou coronavirus SARS-CoV-2 en dones embarassades i nadons
(Sub-direcció General de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública, 2022-03) -
Guia d’autoajuda per a dones víctimes d’una agressió sexual recent: un camí cap a la recuperació
(Subdirecció General de Drogodependències, 2016-04) -
Guia operativa: inicis de tractament per addiccions comportamentals; 2022
(Subdirecció General d’Addiccions, VIH, ITS i Hepatitis Víriques, 2022-10) -
Guia operativa: registre de reducció de danys; 2022
(Subdirecció General d’Addiccions, VIH, ITS i Hepatitis Víriques, 2022-10) -
Guia per a gestionar correctament els aliments que contenen al·lèrgens en el sector de la restauració i comerç al detall
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2019-11-22) -
Guia per a la gestió de vacunes als centres sanitaris
(Secretaria de Salut Pública, 2018-09) -
Guia per a la prevenció i el control de les toxiinfeccions alimentàries
(Direcció General de Salut Pública, 2006-07) -
Guia per a la vigilància i el control de la varicel·la
(Sub-direcció general de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública, 2018-03) -
Guia per al desenvolupament i la implantació d'un sistema de gestió ambiental en centres sanitaris
(Direcció General de Qualitat AmbientalDirecció General de Salut Pública, 2003-11) -
Guia per al mostreig oficial amb mètode de contaminants químics en els aliments
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2014-11-07) -
Guia pràctica de gastronomia triturada: guia per preparar plats amb textura modificada nutritius i deliciosos
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2016-09)